Bli en tantrisk 10-poängare mer Sören

För mig har tantran öppnat helt nya möjligheter i livet. Från en mer traditionell syn på sexualitet till en värld av obegränsad njutning. Det började med att jag provade tantramassage och jag fick uppleva att sexuell energi är så otroligt häftig att få ut i hela kroppen och inte bara knuten till könet. Att känna hela kroppen vibrera av lust ger energi, kraft och livsglädje – som går att använda på många sätt i livet. Den inre tillfredsställelsen blir djupare och dröjer sig kvar längre kropp och sinne. Behovet av ytliga kickar och yttre stimuli upphör.
Relationsmässigt har tantran lett till en likasinnad partner och nya sexuella sensationer jag inte trodde var möjligt.
Tantrans verktyg är tillgängliga för alla så som tex ljud, andning, rörelse, närvaro, kontaktytor mm. Och du kan som jag, gå från att inte veta något till att bli, som min partner uttrycker det ”en tantrisk 10-poängare”. Jag inspirerar gärna kring det! Att senare i livet ha fått öppna upp möjligheter kring utforskande av sexuell läggning vet jag är något som många andra också fantiserar om. Det är utvecklande och berikar livet att få bejaka sin lust. De flesta av oss har mer att prova och våga uppleva för att utveckla vår sexuella potential! Och att ha någon som lyssnar, uppmuntrar och stöttar kan vara avgörande. Det har det varit för mig. Och jag kan gärna vara den personen för dig! Ring Sören för råd och tips! 0939- 1147051 ( 19.90kr/min)

Similar Posts