Vad är tantramassage för mig?

Jag har njutit ett tjugotal sessioner hos massöser från 6 olika länder de senaste 18 månaderna och ingen har varit den andra lik, tantramassage är en underbart spännande mångfald.

Först ordet dynamik. Många sessioner jag upplevt har gått från stunder av de mest subtila beröringar och sinnesförnimmelser till extremt kraftfulla tag med slag, klösande, growlande, daskanden, dunkanden, flåsande och helkroppsskakningar. Och allt däremellan, som livet självt. Jag har älskat dessa mer dynamiska sessioner lika mycket som de lugnare. 

Sedan ordet variation. Jag vet aldrig vad som ska hända och det är en viktig del av lockelsen och njutningen. Ena gången blir jag helkroppsbehandlad av en massör som stöter helande energi i mig via solarplexus, nästa gång får jag lära mig ljuda mina sju chakran med rösten, eller blir prostatamasserad (trots att den är bortopererad!☺️) eller får lingam hårt dragen åt alla väderstreck (nej, det gör inte ont alls!). Och tusen andra härliga överraskningar. 

Jag har behandlats med så många verktyg och metoder att jag tappat räkningen. Ljudmässigt allt från absolut tystnad (ovanligt) via indisk raga, vattenklockor och Vattuman-muzak till mäktig konstmusik av Björk. Allra vackrast tror jag de ensamma människorösterna är.

Verktygsmässigt har jag fått uppleva allt från de lättaste fjädrar, tunnaste slöjor och rysningsframkallande hårsvall till våtvarma handdukar, vattenpistoler, isbitar, kall metall, droppande stearin, mjuka slagträn och jag vet inte allt. Underbart alltihop. 

Vad gäller nakenhet är jag alltid naken, medan de flesta terapeuter jobbar påklädda. Men vissa säger sig jobba friare som topless och andra har varit helt nakna och givit ljuvliga body-to-body-upplevelser. Verkligen inte mig emot, jag går till dessa sessioner för att ladda mig sensuellt och erotiskt, för att hela min sexuella hälsa och kraschade erektion och med målet att bli en totalt närvarande, levande människa full av kärlek till mina nästa. 

Och i detta läkande är inte behandlarens nakenhet alls avgörande. Kvittot på att sessionen gjort under för mina avskurna erektionsnerver kan komma minst lika starkt efter sessioner med påklädda massöser som mer avklädda. Tantramassagen jobbar på andra nivåer, det är inte sex som vi är vana vid utan på ett långt djupare plan. T ex är orgasm inte ett mål i tantran för mig. Jag kan faktiskt inte minnas att jag fått det under en session.

För mig är tantramassagen en gudomlig gåva som jag fann sent i livet, just när jag behövde den som mest. Den har blivit lika värdefull som min livspartner och vad musiken gjort med mig under ett långt liv. Jag känner den djupaste tacksamhet för att alla dessa massöser finns där ute allihop, ständigt beredda att fortsätta ert outsägligt vackra arbete med att hela oss vanliga dödliga. 
Detta är tantramassage för mig.

Ring Per 0939-1147056, han tipsar dig gärna om bästa tantramassösen i Stockholm
och Anna på 0939-1147004 berättar om de massörer som finns i övriga Sverige

Similar Posts