Glad eller ledsen kuk?

Hur ofta visar du din tacksamhet för att erektionen var med dig den här gången också…eller tacksamhet för att din vackra kärleksgrotta kan ge dig de mest magiska upplevelserna och pirra i dagar efteråt? Vi glömmer lätt bort våra underliv i vår stressande vardag och många, både män och kvinnor, har när de ringer till mig ”tappat kontakten” med sina underliv. Detsamma gäller mig också. Jag ”tappar” lusten som en av de första signalerna när jag fyller på med för mycket i livet och går in i stress. Det är också sällan vi får beröring eller uppmärksammar våra underliv, våra kön, utan att det har med sexuell handling att göra. Därför har jag tagit som vana att ge mig själv en stunds uppmärksamhet och tacksamhet när jag lagt mig på kvällen som lyder enligt följande…
Du kan vara påklädd likaväl som naken, det spelar ingen som helst roll.

Börja med att ta några djupa andetag. Fyll med luft ända ner i bäckenet, magen, bröstet…känn hur bröstkorgen expanderar och hjärtat masseras…och andas ut så sakta du kan…upprepa minst fem gånger, gärna tio. Det kan underlätta att lägga en hand på magen och en på bröstet för att öka medvetenheten om andningen.

Gnugga sen dina handflator mot varandra så du får upp ”energin”. Lägg dem över ditt kön och tänk dig att du medvetet låter tanken ta ”hissen” ner från huvudet och rakt ner i ditt bäcken. Precis som att ditt mind möter dina händer från insidan samtidigt som du fysiskt är närvarande i händerna. Som magneter som söker sig till varandra. Ligg still och bara var och observera utan att låta tankarna springa iväg. Hur känns det? Upplever du någon värme/energi från dina händer? Hur djupt går den? Pirrar det? Kommer kåtheten krypandes? Det kan pirra och pulsera och hela bäckenet kan fyllas av energi som frigörs. Händerna kan upplevas som ”elektriska”, och kom ihåg, det finns inget rätt eller fel. Det kan lika väl vara helt stilla och du upplever ingen som helst aktivitet.

Tänk dig nu att du fyller ditt bäcken, ditt kön, med kärlek…öppna ditt hjärta och låt det flöda fritt. Uttryck dig i tanken eller visa genom ord din tacksamhet till din gudomlighet och centrum av njutning – ditt kön! Tanka kärlek…i ett par minuter, en kvart, en timme…du väljer själv och till sist avslutar du med att låta den ena handen ligga kvar och lägger den andra handen över ditt hjärta och koppla ihop kön med hjärta.

Ge dig själv några positiva kärleksfulla ord innan du låter händerna lämna din kropp! Lycka till! Jag, Maria, finns här när du behöver mig! Du kan nå mig på 0939-1147053 (19:90/min)

Ge dig själv den intima massagen – jag guidar dig gärna via telefon. Jag har mött många ledsna kukar genom åren. Ser det lite som min mission att bidra till att världen berikas med flera glada kukar.

Similar Posts