Upplev ökad njutning med Marie

Något jag gärna gör är att uppmuntra människor till att få uppleva ökad njutning. För många av oss är det naturligt att skapa ett liv vi är nöjda med och njuter av när det gäller boende, fritid, familj och annat. Men när det kommer till närhet och intimitet märker jag att många önskar uppleva mer, men vet inte riktigt hur. Dessutom verkar det vara ett känsligt ämne att diskutera med en eventuell partner, vilket lätt ger låsta lägen. Jag brukar inspirera till att utvecklas tillsammans men även till att utforska sin potential på egen hand, vilket ju kan komma eventuell relation till nytta det med.

Det tantriskta förhållningssättet inbjuder till att expandera medvetandet, öka närvaron och på så sätt känna mer – och njuta mer. Ibland hör jag människor säga: – tantra är inget för mig… Men då undrar jag om de verkligen vet vad tantra kan vara? För vem vill inte känna mer lust, njutning, energi, kretaivitet och livsvitalitet? Upplevelsen av sexuell energi som går ut i hela kroppen känns ofta mer mäktig och ger en djupare tillfredsställelse, än om den bara är knuten till könet. Dessutom upplever de flesta som praktiserar tantra en djupare kontakt med både sig själva och partnern. De allra flesta av oss har redan tillgång till tantrans viktigaste verktyg: ljud, andning och rörelse. Att sedan lägga till medveten beröring, avslappning och närvaro kan ta njutningen till himmelska höjder. Jag kan guida och inspirera dig som vill uppleva mer, utforska tantra – och njuta mer! Välkommen att ta kontakt! Ring mig på 0939-1147057

Similar Posts